Hakkımızda

2001 yılında kurulan, Büyük Dağlı Tel Örgü Sistemleri, günümüz ve gelecekteki topluluğun yaşam alanlarında ortaya çıkacak ihtiyaçlar doğrultusunda, kendini sürekli yenilemekte ve çağa ayak uydurarak üretimlerine devam etmektedir.  Ürünlerimizde; güvenlik, dayanıklılık, performans, şık – estetik, fonksiyonel, ergonomik ve en önemlisi her bütçeye uygun ekonomik çözüm sunmayı ilke edinerek üretimlerimizi devam ettirmekteyiz. Çağımızla beraber gelişen teknolojiyi yakından takip eden, bunu ekipmanlarına yansıtan, personelinin bu konuda eğitimlerini periyodik olarak sağlayan bir yapıya sahip olan Büyükdağlı Tel Örgü Sistemleri, müşteri memnuniyeti çizgisinden çıkmayan bir hizmet anlayışını benimsemiştir.

Toplumun değişen ihtiyaçlarını karşılamak, daha fazla istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve sektörün gelişimi açısından öncü markalar arasında yer almak için yola çıkan Büyükdağlı Tel Örgü Sistemleri, bu çalışma prensibini 2001 yılından günümüze kadar sürdürmektedir.

Bizim için kalite; ulaşılan değil, sürekli geliştirilen bir değerdir.

Ortaklar- Germencik Aydın merkezli üretim yaparak Türkiye’nin her noktasına, Asya ve Avrupa ülkelerine kalitesini ulaştıran ve ürün yelpazesinde Kafes Tel, Dikenli Tel, Jiletli Tel, Gergi Teli, Bağlama Teli, 2 mt düz direk, 2 mt payanda/destek, 1.60 düz direk, 1.60 payanda/destek, 2.40 eğri direk, 3 mt eğri direk, Panel Çit, Çim Çit, Kapı Kolonu, Köşebent/Demir Direk gibi ürünleri barındıran şirketimiz, montaj ve nakliye ihtiyaçlarınızı da karşılamaktadır.

×